Един човек, видял ужасяващата смърт на седемгодишно момиче, заседнало в

...
Един човек, видял ужасяващата смърт на седемгодишно момиче, заседнало в
Коментари Харесай

Свидетел на момиче, заровено живо, докато копае пясък, казва, че му се иска да се е намесил, за да помогне за спасяването й

Един човек, видял ужасяващата гибел на седемгодишно момиче, заседнало в огромна пясъчна дупка, изрази страдание за това, че не се намеси, с цел да избави живота й.

Хари Дефина съобщи, че към момента не може да разбере нещастието, която се случи във вторник, когато Слоун Матингли и нейният брат Мадокс заседнаха в пясъка на плаж в Лодърдейл край морето. Въпреки че брат й беше избавен, Слоун почина, откакто беше заровена в пясъчната дупка, в която тя игриво копаеше. Състоянието на момчето беше устойчиво, когато беше докарано в болничното заведение.

„ Виждам децата в дупката. Виждах малко момчето, само че всичко, което виждам, няма да да мога да завърша това... всичко, което можех да видя, беше горната част на главата на момичето “, сподели Дефина пред локалните медии.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Плажът на Борнмут: Две деца починаха след „ огромен случай “ и мъж задържан

" Видях, че бащата беше отвън себе си. Вървях по плажа и видях мъж, на 40 години, слаб, междинен на растеж. Той копае в действителност огромна дупка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР