Един човек е убит при катастрофа с пикап във Флорида

...
Един човек е убит при катастрофа с пикап във Флорида
Коментари Харесай

Ужасът няма край! Ураганът Ирма вече взима жертви във Флорида

Един човек е погубен при злополука с пикап във Флорида Кийс, а локалните управляващи дефинират този случай като първата породена от урагана „ Ирма ” гибел в архипелага, съобщи „ Индипендънт ”. В следствие стана ясно, че още двама са изгубили живота си. „ Ирма” доближи брега на архипелага Флорида Кийс следобяд. Ураганът към този момент е 4-та категория с ветрове до 130 благи в час и заплаха от съществени стихии.

" Това е извънредно рискова и животозастрашаваща обстановка! " оповестиха от Националната метеорологична работа в Кий Уест. От там приканиха тези, които до момента не са обърнали внимание на предизвестията, да се изтеглят с цел да защитят живота си! "

Ураганът се движи с 8 благи в час в посока северозапад, към градовете на Западния бряг на Флорида в Нейпълс, Форт Майърс и гъсто обитаемоте полуострови на залива Тампа.

В Кийс Уест полицията отвори " подслон от последна инстанция " за тези, които са пренебрегнали заповедите за евакуация. " Това ще бъде извънредно ", сподели губернаторът на Флорида Рик Скот пред телевизия NBC в неделя заран.

Превод и редакция: БЛИЦ

Shocking photos show truck wrapped around tree after collision that killed 1 man driving in strong winds in Florida Keys; 3 dead in FL. pic.twitter.com/uIjEMN67Ma
— ABC News (@ABC) September 10, 2017
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР