Един човек е пострадал при сблъсък между агитки на ЦСКА

...
Един човек е пострадал при сблъсък между агитки на ЦСКА
Коментари Харесай

Сблъсъци между агитки на ЦСКА и Левски в София и Враца: един е пострадал, няколко са в ареста

Един човек е потърпевш при конфликт сред агитки на ЦСКА и Левски, съобщи организация " Фокус ", като се базира на информация от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал в региона на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ".

Има и арестувани. Пострадалият няма съществено пострадване, откаран е за обзор в болница.

По-рано денем също е имало сдърпване сред почитатели на двата тима в региона на Южния парк в столицата, заяви Министерство на вътрешните работи. Сигналът за него е получен към 13.40 ч. на тел. 112. Незабавно натам са начени полицейски екипи и при появяването им групите са се разпръснали.

По маршрутите на предвижване на почитателите на двата тима са засечени потребление на пиротехнически средства и факли.

В същото време, почитатели на двата футболни тима са се били на бул. " Васил Кънчов " във Враца, съобщи кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg - свидетел на станалото.

Автобус и коли с последователи на алените пътували от Козлодуй и при магазин за техника подготвили засада на сините почитатели. В същото време, от Враца към София е тръгнала колона от коли с последователи на Левски, които пътували за днешния мач в столицата.

Започнал всеобщ пердах, в който взели участие към 100 индивида от двете агитки.

Свидетели подали сигнал на тел. 112 и регионът почернял от полиция. Целият разполагаем състав на полицията бил мобилизиран да приключи багра. По неофициална информация има потърпевш чиновник от престъпна полиция. На мястото на инцидента пристигнала линейка.

Двата противникови лагера били разграничени на към 200 метра един от различен, с цел да се приключи боят.

Преминаването в посока изхода на града бе затруднено поради многото спрели коли и движещи се по пътното платно почитатели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР