Еди Хърн най-после получи онова, което искаше. Личният импресарио на

...
Еди Хърн най-после получи онова, което искаше. Личният импресарио на
Коментари Харесай

Победата над Суши може да се окаже по-ценна за Кобрата от тази срещу Дину

Еди Хърн най-сетне получи това, което искаше. Личният импресарио на международния първенец по бокс Антъни Джошуа не спираше да се оплаква, при всяка комфортна опция да стори това , че възможна борба сред неговия клиент и Кубрат Пулев не би била задоволително рейтингова и атрактивна. Въпреки обстоятелството, че Кобрата е наложителен кандидат, каквато е обстановката, що се касае до пояса на IBF.

Популярният с афинитета си към доходоносни боксови конфликти Хърн се цупеше и правеше еднопосочни гримаси, когато се заприказва за Пулев.
 Снимка 318256
Източник:

Той му беше сериозен бодил в очите и мултимилионерът избягваше всяка една опция да приказва по тематиката за евентуалния мач сред българския ас и Джошуа, защото не смяташе, че по какъвто и да било метод срещата ще може да отговори на нормалните упования към изявите на Антъни, що се касае до обичайните доходи от случилото се на кръга .

Сега към този момент Хърн ще може да спи умерено.
 Снимка 415003
Източник:

Жадуващата най-вече медийни изяви, отприщила свободно страстите си кореспондентка Джени Суши направи по този начин, че в последните няколко дни Кубрат Пулев е най-популярният боксьор в света .
 ВИДЕО:
ВИДЕО: " Емоционално изтормозената " Суши в ролята на компаньонка на празненството на Кобрата!

Вижте скандалните фрагменти на обезпокоената кореспондентка

С всяко последващо свое деяние, журналистката вдигаше неимоверно рейтинга на Кобрата .

С наемането на известния юрист , трансформирал се в последните години в знак на феминистки придвижвания по целия свят.

С отъркването си в скута на представител на компанията на Пулев, директно след мача на Кубрат и получената от него целувка, подействала като афродизиак на представителката на медиите от другоземен генезис.

Със сълзливата си конференция след издевателството, на който бе подложена, само че пък и естествено - преди приключването на скандалното й " туърк " -видео.
 Джени Суши ще съди Кубрат Пулев
Джени Суши ще съди Кубрат Пулев

Репортерката към този момент е наела юрист

С всеки идващ собствен ход Джени вдигаше съществено цената на един от знаците за всички българи в Съединени американски щати.

До 14.05, когато е чуването на Кобрата пред Комисията в Калифорния, той ще е равносилен, като зрителски интерес, на някои от някогашните противници на Антъни Джошуа. Със сигурност не на Кличко, да речем, само че и също толкоз несъмнено не в границите на " предходния Кубрат ". От преди мача с Дину .
 Снимка 415361
Източник:

Чудесна вест за Хърн. Добра такава и за Джошуа. Прекрасна за Кубрат и щаба му.

А за какво не и за всички заинтригувани от тематиката българи .

Защото мачът на Пулев против Дину беше незабравим . Много хора не помниха за всичко това, около провокиралото краткосрочна алергична реакция " мезе " -журналист. Кубрат се върна в конфликта след извънредно тежък за него четвърти рунд против румънския нокаутьор, за който това бе едвам втора професионална загуба в кариерата му.
 Снимка 414125
Източник:

Направи и невъзможното , с цел да завоюва, макар че веждата му бе отворена като вратите на Ада пред другояче безпределно праведната негова сегашна обвинителка-репортер.
 Снимка 414124
Източник:

Пренебрегна болката и обстоятелството, че се виждаше черепът му под кожата над лявото око. Показа, че няма невъзможни неща , когато си решен на всичко, с цел да стигнеш до успеха. Когато осъзнаваш, че всички жертви, ограничения и усложнения би трябвало да се оправдаят на кръга. Само там. Иначе са незначителни. Както самият той написа в профила си в една от обществените мрежи.
 Кубрат Пулев с нова обява в обществените мрежи след абсурда
Кубрат Пулев с нова обява в обществените мрежи след абсурда

" Нищо велико не може да бъде реализирано без доста години на усилена работа "

Ролята на Ивайло Гоцев и Боб Аръм , за обезпечаване на спомагателното успокоение към Пулев и щаба му, е скъпа. Приносът на известния в цяла Америка български управител е забележима и ясно разграничима .

Победите на Кубрат не стопират. Всичко работи в негова изгода. И всички негови почитатели чакат единствено едно. Не, не решението на американските виновни органи. Все тая е какво ще бъде решено на 14.05. Всички гледат към неизбежното.

Към мача с Джошуа .

Към фантазията . Българин да стъпи на върха в международния бокс. При тежките. Измежду легендите.

Невъзможно? Ще забележим .
 Снимка 415362
Източник:

Ако се случи обаче едно е несъмнено - освен нито едно решение на нито една комисия ще бъде от голяма важност, а всички ще упорстват за мач с Кубрат Пулев. Когото към този момент считат, че доста добре познават.

А не осъзнават, че не са видели и половината от това, на което той е кадърен сред въжетата.

По пътя му към международния връх.
 Снимка 414122
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР