Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз в Опасно изкушение“,

...
Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз в Опасно изкушение“,
Коментари Харесай

Известна турска актриса каза кога е сватбата

Еда Едже, която извършва ролята на Йълдъз в " Опасно прелъщение “, насрочи дата за най-щастливото събитие в живота си. Красавицата ще каже заветното " да “ на баскетболиста Буурахан Тунджер при започване на лятото.

" Първоначално искахме венчавката да е на 8 юни, само че в последна сметка взехме решение да е на 20 юни “ – разгласи тези дни пред турските медии тв звездата.

Пресата услужливо напомня, че предходната година Еда Едже отхвърли брак на обичания си мъж с претекста, че още й било рано да е младоженка. С това изказване хубавицата отхвърли предлагането, отправено тогава от снажния състезател.

Турската преса твърди, че Буурахан бил огромен ревнивец и точно по тази причина Еда дълго се дърпала, преди да склони двамата да минат под венчилото. Баскетболистът нееднократно е вдигал кавги на хубавицата поради нейни интимни подиуми във филми и сериали. Тунджер считал, че е грях дамата да предлага устни на непознати мъже даже и по работа, написа " Уикенд ".

" Това момиче единствено поставя завършек на кариерата си. Този " феодален бей “ ще я заключи у дома, където единствено ще гледа децата им. Жалко за гения на тази актриса, тъпо и за хубостта й “ – разясняват с гняв почитатели на актрисата. Според тях Еда в никакъв случай повече няма да се появи на дребния екран, нито пък въобще в киното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР