Ед Шийрън мечтае за голямо семейство. Певецът разкри, че иска

...
Ед Шийрън мечтае за голямо семейство. Певецът разкри, че иска
Коментари Харесай

Ед Шийрън мечтае за голямо семейство - slava.bg

Ед Шийрън мечтае за огромно семейство. Певецът разкри, че желае със брачната половинка му Чери Сааборн да имат най-малко 5 деца.

Изпълнителят разкри, че от дълго време мисли за своите наследници и даже си е оставил място по тялото, където да направи татуировка за всяко едно от тях.

29-годишният артист е прочут с татусите си – да вземем за пример глава на лъв на гърдите. Те, ръцете и гърбът му са съвсем изрисувани, като обичаните му са картинките от комикси.

Шийрън, който подписа брак скрито през 2018-а, към този момент е измислил каква ще бъде татуировката, обвързвана с неговите деца – пет кръга, в които ще му нарисуват отпечатъците на дланите на неговите наследници.

„ Ед произлиза от огромно католическо семейство и желае да има къща, цялостна с деца “, разяснява непосредствен другар на музиканта. Той разкри пред „ Daily Mail “, че изпълнителят на „ Shape of you “, има нещо като олимпийските пръстени на гърба си.

Шийрън, който рядко приказва за персоналния си живот, постоянно получава насмешки поради избора си на татуировки. Според осведомени, всяка една от тях е обвързвана с някакъв миг от живота му.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР