Ед Шийрън и Елтън Джон представиха песен, с която се

...
Ед Шийрън и Елтън Джон представиха песен, с която се
Коментари Харесай

Ед Шийрън и Елтън Джон с коледна песен

Ед Шийрън и Елтън Джон показаха ария, с която се надяват да покорят класациите по Коледа тази година, заяви Би Би Си. "Merry Christmas " е прослава на празничния сезон и спомен за хората, напуснали света през миналата мъчителна година.

Клипът на парчето носи ефирно и прелестно въодушевление. Песента съдържа всички коледни клишета, които можете да си визиите, от събиране към елхата до целувката под имела. И въпреки всичко е добра - звучи хем познато, хем свежо. В началото на видеото и двамата са в зелени спортни екипи, като Елтън Джон е наметнал червен шал и свири на пианото. Шийрън обикаля в близост и се трансформира в горски дух, който танцува съблазнително за момент. После лети със снежен човек, закача се с момиче и прави снежни ангели. Двамата реализатори се возят и в шейната на Дядо Коледа. В песента звучат камбанки и хор.

Приходите от песента ще се поделят сред фондациите на Ед Шийрън - Suffolk Music Foundation и Aids Foundation на Елтън Джон. "Merry Christmas " е едно от трите части, записано от двамата реализатори. Дуетът евентуално ще се изправи пред сериозна конкуренция в празничните чартове от Адел и LadBaby, отбелязва Би Би Си.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР