Eco kids tour показаха на малчуганите как да се грижат

...
Eco kids tour показаха на малчуганите как да се грижат
Коментари Харесай

Еко турнето премина през София и Пловдив

Eco kids tour демонстрираха на малчуганите по какъв начин да се грижат за околната среда, да трансформират подръчни материали и битови боклуци в нещо красиво и занимателно, както и да изхвърлят боклука си разделно.

Тазгодишният слоган „ Зелено бъдеще “ не остана неусетен. Малки и огромни се включиха в интензивностите на турнето и останаха очаровани от дейностите, протичащи се в другите шатри.

Посетителите схванаха какъв брой забавни могат да бъдат образователните предмети като Химия и Физика посредством опити, които бяха показани от нашите другари от Университет за деца.

La Roche Posay демонстрираха по какъв начин да разграничаваме вредителите в всекидневието от естествените материали в околната среда. В София имаше неповторима шатра, в която посетителите имаха опция да получат безвъзмездна консултация от кожен лекар. Малчуганите, а и техните родители, научиха какъв брой е значима слънцезащитата и по какъв начин да се грижат добре за своята кожа.

Децата се завъртяха в лабиринта на Tedi и получиха 100% плодов сок или мус, без добавена захар. Консервантите са субстанции, които са необятно употребявани в хранителната индустрия, само че те са и извънредно нездравословни за растежа и развиването на организма. С Tedi опитахме източници на фибри и витамини без добавена захар и консерванти, които са идеалният избор за следобедна закуска за всяко дете.

Kaufland България e сътрудник на Българския антарктически институт и на Висшето военноморско учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “ На турнето бяха показани забавни географски обстоятелства за Антарктида, а децата схванаха по какъв начин да стигнат от България чак до остров Ливингстън.

Всяко дето има само по рода си въображение. dm даде опция на дребните гости да развихрят фантазията си в пъстър ъгъл, в който децата, употребявайки битови материали, създаваха голям брой забавни и разнообразни продукти.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР