EastEnders ще излъчи новини за тъжна смърт следващия месец, тъй

...
EastEnders ще излъчи новини за тъжна смърт следващия месец, тъй
Коментари Харесай

BBC EastEnders разкрива втори смъртен случай в резултат на убийството на Киану Тейлър, тъй като едно семейство е „поразено тежко“

EastEnders ще излъчи вести за тъжна гибел идващия месец, защото още покруса връхлита Уолфорд след убийството на Киану Тейлър.

Семейство Мичъл ще претърпи голяма и тъжна загуба през идващите седмици, оставяйки един воин " мощно ударен ". Тази Коледа почитателите най-сетне научиха събитията от Коледа и кой е умрял, както и кой е килърът.

Всичко стана ясно като нахлуване над Ниш от Дениз, за ​​да избави Суки, до момента в който той дърпаше жена си към вратите, когато тя се опита да постави завършек на брака им, доведоха до оповестяването му за мъртъв. Но в поврат, Ниш беше възроден от Суки, единствено за Киану да влезе и да види сцената.

Киану се затича към него, с цел да измъкне сина на Шарън Алби от горния етаж и до момента в който двамата се биеха, зад кръчмата стартира да я души. Линда сграбчи нож и намушка Киану в гърба, с цел да го измъкне от Шарън, което докара до бруталната му гибел.

Но гибелта на Киану не е единствената покруса, която сполетя Уолфорд в последно време, и идващия месец Мичълс ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР