e знаков хотел от луксозната колекция на бранда МGallery в

...
e знаков хотел от луксозната колекция на бранда МGallery в
Коментари Харесай

Новият хотел The Emporium Plovdiv - MGallery съчетава традиция и модерност

e знаков хотел от първокласната сбирка на марката МGallery в България. Хотелът, ситуиран във възродена постройка с забавно минало и заобиколен от пулсиращия културен живот на Пловдив, посреща своите посетители със завладяващата история на най-стария непрекъснато населяван град в Европа. Посетителите на града ще бъдат хипнотизирани от неповторимия дизайн на този хотел, индивидуализираните прекарвания и запаметяващите се ритуали, отдадени на себеопознаване, присъщи за марката MGallery.

Проектиран от световноизвестното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, бутиковият петзвезден хотел, ситуиран на пешеходно разстояние от главните туристически и археологически съкровища на Пловдив, предлага 61 дизайнерски стаи, в това число 12 забележителни жилището и многообразие от изключителни улеснения за първокласно преживяване. Интериорът на хотел припомня на формата на античен конгрес - място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с достоверните характерности на постройката. Изтънченият разкош се акцентира от ловко съчетаните в съвременна интерпретация модерни материали, присъщи за постройката детайли и разпознаваеми архитектурни претекстове от древността: емблематични златни детайли, декоративна арт мазилка, елегантни лампи, естествено дърво и нереални картини, изпъкващи в атмосферата на промишлен минимализъм.

Пренасяйки гостоприемството в бъдещето, впечатлява с новаторски технологии за възстановяване на хотелското преживяване за своите посетители посредством концепцията " Умни Стаи " (Smart Rooms), цялостна с благоприятни условия за персонализиране, които разрешават на гостите да ръководят самостоятелни сюжети съгласно настроението си: да контролират светлината в стаята си, да задават атмосферата, да отварят и затварят завесите и да управляват аудио-визуалните функционалности.

" The Emporium Plovdiv - Mgallery ееднокрасиво премеждие за основаване на незабравими моменти за нашите посетители, пътуващи до Пловдив от целия свят. С неповторимата атмосфера набутиковия брандMGallery,койтоиздига гостоприемството на по-високо равнище, ние насърчавамевсеки посетител, който ни се довери,да се отпусне, да сенасладина някои от най-старите златни съкровища в света, открити в района,и да създадеистории, които оставаткатоспомен вечно ", споделя Павел Панчак, общоприет управител на The Emporium Plovdiv - MGallery.

Като съвършена композиция от традиция и модерност, чисто новият хотел The Emporium Plovdiv - MGallery предлага уединени релакс и фитнес зони, помагайки на гостите да поддържат баланс сред тялото и душата в изискана конюнктура и цялостно успокоение. Гостите могат да се насладят също на новаторски ресторант Torro Premio и на първия в България шампанско & коктейл бар, чиито оферти очароват с неповторими усети и аромати, авторски решения на типичен ястия, многолюден и авангарден интериор, предразполагащ обществени контакти.

 Новият хотел The Emporium Plovdiv - MGallery съчетава традиция и модерност

" Пловдив е вторият по величина град в България и ние сме извънредно щастливи да представим такъвемблематиченпроект в този район.В дизайна на хотеласазапазениоригиналните черти на постройката, допълващи се с акценти от културнотонаследствона страната ни.Отличителен като архитектура и централно ситуиран, The Emporium Plovdiv-MGallery е идеалното място да се потопите в духа на славното минало на Пловдив с взор към бъдещето ", добавя Бойко Качулев, вложител в хотела.

Интериорното оформление на хотела е дело на Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо разрастващите се и изобретателни архитектурни студия в хотелската промишленост и притежател на купата " Дизайнер на годината 2018 ", присъдена от The Gold Key Awards, Ню Йорк.

 Новият хотел The Emporium Plovdiv - MGallery съчетава традиция и модерност

The Emporium Plovdiv - MGallery е мястото, което липсваше в Пловдив, хотелът има всички предпоставки за развиване на висок клас туризъм в града под тепетата. Само в границите на по-малко от година от своето публично разкриване хотелът одобри значими имена от българския и международен шоубизнес и дава сериозна поръчка да бъде мястото на взискателните и класни посетители.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР