е заплашвал с отказване от френския национален отбор заради критиките

...
е заплашвал с отказване от френския национален отбор заради критиките
Коментари Харесай

Критиките след Евро 2020 почти са отказали Мбапе от националния отбор

е заплашвал с отричане от френския народен тим поради рецензиите след Европейското състезание през предходната година, разкри президентът на локалната футболна федерация Ноел Льо Грет. Нападателят на не вкара в четирите си мача на шампионата, а отпадна безславно против. Самият Мбапе пропусна решаващата дузпа в елиминациите, откакто мачът приключи наедно 3:3.

" Срещнах се с него след Европейското състезание. Той бе на мнение, че не е получил поддръжка от федерацията нито за пропусната дузпа, нито против рецензиите, които последваха. Говорихме пет минути в офиса ми и той бе явно сърдит. Дори изрази мнение, че няма повече да играе за Франция, което явно не е желал да споделя в този миг ", съобщи Льо Грет за Le Journal du Dimanche.

" Знаете какъв човек е. Той е победител и в тази ситуация бе доста раздразнителен, каквото бе ситуацията при всички нас. Иначе Мбапе е ужасно момче и оказва помощ доста повече на колектива, в сравнение с си мислят хората ". След края на шампионата Мбапе изигра още девет мача за и оказа помощ на тима да си заслужи място на Световното състезание в. Той има 27 гола в 57 дуела и сега е 11-и във безконечната ранглиста на реализаторите за " петлите ". Първенец е Тиери Анри с 51 попадения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР