е сред неостаряващите емблеми на световния шоубизнес. Атрактивната арменка през

...
е сред неостаряващите емблеми на световния шоубизнес. Атрактивната арменка през
Коментари Харесай

Диетата на 74-годишната Шер, с която изглежда феноменално

е измежду неостаряващите емблеми на международния шоубизнес. Атрактивната арменка през май навърши 74 години, само че наподобява като 30-годишна, а с шеметната си визия поставя в дребния си джоб всички прохождащи актриси и певици в Холивуд.
През последните години звездата се придържа към особено създаден за нея режим, с помощта на който не наддава нито грам и тежи съвършените 53 кг за своя растеж от 173 см.
 67-годишната Шер не се отхвърля, пя полугола 67-годишната Шер не се отхвърля, пя полугола
Шер постоянно е правила страхотни осъществявания на концертите си. Въпреки че към този момент е на 67 години, тя не стопира да изумява почитателите си. Минала...
Шер е разкрила кои са храните и напитките, които се отразяват зле на нейния метаболизъм, и признава, че изрично си ги не разрешава, когато се приготвя за турне или роля. Докато се вталява, носителката на „ Оскар “ не помни за солта, захарта, алкохола, хляба и брашното.„ Спрях да хапвам ядки, шоколад и , което ми е обичан плод “, разяснява певицата, която има зад тила си и десетки функции в киното.
„ На ден е разрешено да одобрявам единствено 25 грама лой, а месо мога да похапвам единствено четири пъти в седмицата “, разкрива за режима си още певицата. По време на диетата ѝ закуската ѝ се състои от чаша черно кафе и плодове.
Обядът включва две твърдо сварени яйца, салата от прясно зеле, подправена с лъжичка зехтин, а за пиянство – чаша доматен сок. Вечерята е варена риба, салата от прясно зеле, а за десерт – плодове. На идващия ден певицата изяжда две бисквити със утринното кафе и чаша кисело мляко. Обядът е салата от пресни зеленчуци, вечерята – ориз със зеленчуци и чаша айрян.
„ На третия ден за закуска се пие единствено чаша кафе. Обядът е едно сурово яйце и три огромни варени моркова. Вечерята е купичка мюсли и две ябълки “, добавя арменката. На четвъртия, предпоследен ден, поп певицата пие утринно кафе, а по-късно изяжда чаша кисело мляко с настъргана в него ябълка.
 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил
Спазването на диети е комплицирана задача. Нужни са огромна воля и предпочитание за реализиране на резултати. За жал постоянно тъкмо волята ни липсва....
Обядът е салата от ряпа и магданоз и ябълки. Вечерята включва 200 г варено говеждо месо и пресни зеленчуци.
" През петия ден закусвам 2 настъргани , подправени с лимонен сок. Обядът ми е варена риба и чаша доматен сок, а вечерята – салата от прясно зеле, овкусена с лъжичка зехтин “, изяснява звездата. Холивудската дива споделя, че най-хубавият резултат, който е постигала с режима си, е да смъкна 10 кг от раз.
Тъй като го поддържала постоянно, от години нямала проблеми с тежестта и просто приемала диетата като метод на живот.

 Вижте какво се случва с тялото ни, в случай че ядем по три яйца всеки ден Вижте какво се случва с тялото ни, в случай че ядем по три яйца всеки ден
Знаете ли какво се случва с тялото ни, в случай че ядем три яйца всеки ден? Сега ще научите! Здравни организации по целия свят преди години за...

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР