Е-скутерът Niubility N2 осигурява желаната свобода за придвижване в града Електрическите

...
Е-скутерът Niubility N2 осигурява желаната свобода за придвижване в града
Електрическите
Коментари Харесай

Niubility N2 – сгъваем е-скутер за над 30 км пробег


Е-скутерът Niubility N2 обезпечава мечтаната независимост за напредване в града

Електрическите тротинетки стават все по-предпочитано транспортно средство, изключително в града. Те са комфортни и икономични, като дават свободата за елементарно и бързо напредване – било то за пазар, учебно заведение, работа или просто за разтоварване в свободното време.

Е-скутер с доста положителни параметри предлага на преференциална цена онлайн магазинът Tomtop. Моделът  е лек и резистентен, бърз и устойчив за дълъг пробег, а цената му сега е единствено 239,99 евро (при потребление на ваучър за отстъпка TCRTYSYN2B) с безвъзмездна доставка от Германия.

Рамката на Niubility N2 е направена от лека и здрава алуминиева сплав

И по този начин, какво можем да чакаме от това возило. Задвижван от мощен мотор 350W, електрическият скутер развива оптималната скорост 25 км/ч и може да се движи по надолнище до 25°. Това са изцяло задоволителни характерности за феновете на сходни транспортни средства.

Рамката на N2 е направена от здрава алуминиева сплав, способна да издържи товар с тегло до 120 кг. На процедура може да се употребява от всеки – в спецификациите е посочена височина на лидера в диапазона 120-200 см.

Безопасността на N2 е обезпечена от устойчива гума, дискова спирачка и ярки светлини

Това е сгъваем електрически скутер. Конструкцията му е проектирана по този начин, че да го сгънете елементарно и бързо единствено в три стъпки. Сгънат,  може да се придвижва комфортно, в това число в багажника на колата, както и да се съхранява в малко пространство.

Що се отнася до пробега, Niubility N2 е кадърен да измине до 27-32 км с едно зареждане на батерията, която е литиева, с огромен потенциал 10Ah и се зарежда до 100% за към 5-6 часа. Т.е. ще имате разполагаем транспортно средство за няколко дълги пътувания в града, преди да се наложи да го презаредите от контакта.

В сгънато положение Niubility N2 се побира безпроблемно в багажника на колата

N2 разполага с устойчиви 10-инчови пневматични гуми със крепко сцепление и попиване на ударите за комфорт при придвижване по неравни пътища. За сигурността при каране се грижат още дисковата спирачна система, ярка LED светлина начело и стоп на калника откъм гърба, които са изключително потребни нощем.

На многофункционалния челен панел лидерът на може да види потребна информация като скорост, режим на скоростта, равнище на батерията, оставащи километри и други

N2 е кадърен да измине до 32 километра с едно зареждане на батерията

Електрическият скутер е много лек – тежи единствено 14 кг, с помощта на алуминиевата сплав, от която е изработен. В сгънато положение има напълно компактни размери 117х47х51 см, до момента в който разгънат е 117х47х124 см. В комплекта влизат още зарядно, шестограмен гаечен ключ, вътрешна гума и документи.

Можете да купите преференциално този е-скутер тук: – на цена от 239,99 евро с ваучър за отстъпка TCRTYSYN2B и безвъзмездна доставка от Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР