е платил 40 млн. долара за стогодишна къща на скала

...
е платил 40 млн. долара за стогодишна къща на скала
Коментари Харесай

$40M дава Брад за къща на 104 г. в Калифорния

е платил 40 млн. $ за стогодишна къща на канара в Кармел Хайлендс по централното крайбрежие на Калифорния, съгласно обществени данни и осведомени със договорката.

Местните сътрудници настояват, че продажбата е една от най-скъпите, подписани в миналото в региона на Кармел.

Известна като къщата на Д. Л. Джеймс, постройката датира от към 1918 година и е проектирана от Чарлз Съмнър Грийн, изтъкнат проектант от началото на 20-ти век, прочут с това, че е покровител на американското придвижване за изкуства и занаяти, съгласно The Gamble House, организация, отдадена на работата на Greene & Greene, архитектурната компания, ръководена от господин Грийн и неговия брат Хенри Матър Грийн.

От 1999 година насам къщата е благосъстоятелност на Searock, сдружение с лимитирана отговорност, обвързвано с починалия чикагски финансист Джо Ричи и брачната половинка му Шарън Ричи, сочат имотните регистри. Легендарен чикагски търговец на варианти и създател на частната капиталова група Fox River Partners, господин Ричи умря по-рано тази година.


Къщата е кръстена на първичния си притежател, предприемача и публицист Д. Л. Джеймс. За разлика от къщите на Грийнс в Пасадена, които имат по-скоро "дървена хармония ", къщата на Д. Л. Джеймс е издигната от локално придобит пясъчник и гранит, съгласно The Gamble House. Той има сводести прозорци, покрив с керемиди в средиземноморски жанр и прелестна панорама към океана.

При проектирането на къщата господин Грийн "издига външните стени по този начин, че те като че ли израстват от скалите ", се показва на уеб страницата на организацията.

Въпреки че е прочут с основните си функции във филми като "Moneyball ", "The Curious Case of Benjamin Button " и "Мистър и мисис Смит ", господин Пит е и запалянко по архитектура, за който се твърди, че е обожател на къщите в жанр Craftsman.

Сделката е единствено последната обвързвана с известни персони договорка в Кармел, където пазарът се развива бързо.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР