е излязъл от затвора за първи път от 12 години,

...
е излязъл от затвора за първи път от 12 години,
Коментари Харесай

Сретен Йосич излезе от затвора, службите го следят - slava.bg

е излязъл от пандиза за първи път от 12 години, настояват от Курир. Сръбското издание написа, че поради положително е бил награден с къс отпуск и го е употребявал уикенда, съобщи eurocom.bg.
Подземният необут, който навърши 59 години, е бил посрещнат от жена си Вера Милосавлевич и синовете си. От първия си брак той има две деца – Николай и Небойша, а от втория три – Джордже, Марко и Алексей.
Според очевидци Сретен Йосич не се е трансформирал изключително на външен тип. Не е измършавял или напълнял, а прическата му е същата, само леко е прошарен. Репортер на Курир се е свързал и с дамата на Йосич Вера, която споделила, че всичко е наред, а разграниченото семейство се е насладило на всеки миг дружно. Йоца Амстердама най-вече се разчувствал, когато видял внука си Андрей, който е на година и половина. През цялото време гушкал малчугана. След уикенда Йосич се е прибрал назад зад решетките на "абела.
Междувременно основна дирекция,Гранична полиция и други служби у нас са имали инструкция за нараснало внимание през миналите два почивни дни точно заради излизането на независимост на Йосич. Смята се, че той има зъб на някои български политици. Затова от съображения за сигурност службите ни не престават да наблюдават активността и придвижването му след толкоз години....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР