е готов да започне с това, което правителството, одобрило конкретна

...
е готов да започне с това, което правителството, одобрило конкретна
Коментари Харесай

Стартира ваксинационен туризъм в Сан Марино

е подготвен да стартира с това, което държавното управление, одобрило съответна разпоредба, дефинира като „ имунизационен туризъм “: 50 евро за двойната доза . Кампанията стартира от 17-ти май с резервация на хотел, седем дни преди престоя. Изискване е престоят да е най-малко за три нощи на два пъти в границите на 21 дни, оповестява БГНЕС.
Ваксинационният туризъм е отворен за всички, като се изключи италианците , защото към момента няма съответно съглашение с Рим, оповестява италианската осведомителна организация АНСА. Пакетът, препоръчан от санмаринските управляващи, включва хотел и ваксина с съветския препарат Спутник-V, която не е приета от EMA.
 Куп въпроси по закон към здравния министър Костадин Ангелов - поради имунизацията против ковид Куп въпроси по закон към здравния министър Костадин Ангелов - поради имунизацията против ковид
Каква е цялостната картина по отношение на доставките на РНК имунизациите против ковид в България (т.е. " Комирнати " на Pfizer/BioNTech и ваксин...
„ По въпросите на имунизациите и COVID-19 не могат да се вършат геополитически речи “ , сподели външният министър Лука Бекари. Той напомни " дейния неутралитет " като традиция в Сан Марино и " отлични двустранни връзки " както с Русия, по този начин и с Китай и със 150 други страни по света. Но сигурно привилегированите връзки са с Италия, подчертаха единомислещо от Държавният конгрес, откъдето Сан Марино продължава да получава доставки на имунизацията Pfizer, след доста муден старт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР