е единственото оръжие, което може да се приложи срещу

...
 е единственото оръжие, което може да се приложи срещу
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Стана им навик на фирмите да забавят доставките на ваксина

" е единственото оръжие, което може да се приложи против болестта от COVID-19. А в последно време им стана табиет на компаниите да забавят доставките , не знам какви са аргументите. " Това разяснява в предаването " Тази неделя " по БТВ лекар Николай Брънзалов - член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз (БЛС). По думите му, имунизацията на популацията в България ще се реализира най-рано през март или април тази година.
" Епидемия се бори с три неща: ограничения, ваксина и лекарства. Засега лекуване няма. Все още съществува риск, защото не сме стигнали изходните равнища на заболеваемост , заради което би трябвало да има ограничения. Никой от Националния действен щаб не желае заведенията за хранене и заведенията да са затворени. Кога ще бъдат отворят и ще се охлабват ограничения ще покажат цифрите ", акцентира Брънзалов.
 Д-р Николай Брънзалов: Ваксината към този момент е в България Д-р Николай Брънзалов: Ваксината към този момент е в България
Факт е към този момент - имунизацията е в България, има 120 000 дози за 60 000 искащи и имунизирането ще стартира 2-3 дни откакто бъде утвърдено от...
Той е безапелационен, че България може да се оправи, само че за задачата са нужни две неща - отговорността на жителите и устойчивост на здравната система . " Нека бъдем по-позитивни. Много отрицателна сила се е събрала у хората в последно време. Да не забравяме, че светът не е единствено COVID-19 “, сподели в умозаключение лекар Николай Брънзалов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР