“ е един от най-добрите халфове в света и той

...
“ е един от най-добрите халфове в света и той
Коментари Харесай

Лапорта: Не само Манчестър Юнайтед иска Де Йонг, но той остава

“ е един от най-хубавите халфове в света и той е футболист на. Да, има клубове, които се интересуват от него. Не приказвам единствено за. Ние обаче не считаме да продаваме. А и самият той желае да остане ”, разяснява Лапорта.

“Независимо че финансовите ни благоприятни условия са лимитирани, ще създадем всичко допустимо да задържим. Другият значим въпрос е обвързван със заплатите на някои играчи. Те не се побират в рамките, заложено от управлението. Трябва да решим този проблем ”, добави босът на каталунския гранд.
 Челси може да обърка проектите на Манчестър Юнайтед за Де Йонг Челси може да обърка проектите на Манчестър Юнайтед за Де Йонг
също се стреми да притегли и следи деликатно обстановката към нидерландския национал. “Сините ” от Лондон са подготвени да излязат с съответна оферта, в случай че прекосяването му на “Олд Трафорд ” се провали.

Предимството на е, че ще взе участие в Шампионската лига. В предходните дни се появиха информации, съгласно които към този момент е договорил закупуването на халфа за 65 млн. евро плюс още 20 млн. под формата на бонуси.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР