Дясната ръка на БСП шефката Корнелия Нинова - политологът Калоян

...
Дясната ръка на БСП шефката Корнелия Нинова - политологът Калоян
Коментари Харесай

Калоян Методиев недоволства: Затлачват НК, вместо да го отпушат!

Дясната ръка на Българска социалистическа партия шефката Корнелия Нинова - политологът Калоян Методиев, счита, че ръководещото болшинство, което свири общ брой за съвещание на Народно събрание изключително измежду ваканцията, с цел да промени Наказателния кодекс, единствено затлачва в допълнение закона. Според Методиев редица адвокати са оплюли предложенията на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи за ремонт на кодекса след случая с 18-годишната Дебора от Стара Загора. 

Ето какво проучва той: 

" Сглобката бърза под паника. Реагира на средата (протести) с безсмислено привикване на Народното събрание и неуместни оферти за законодателни промени. Отвсякъде им ги разгромиха. От всички камбанарии. Най-вече юристите. Затлачат наказателния развой с нелепостите си, а не го отпушват. Вадят някакво принуждение пред скоби, с цел да го използват конюктурно. Ще потвърждават години наред „ интимна връзка “, с цел да стартират след години на тази база дело за самия подтиснически акт. Менте правораздаване!

И това е единствено началото в спиралата на грешките им. Няма какво свястно да произведат. Много пъти се изписа, че каймакът на сглобката са хора без потенциал, неприятно образовани, некомпетентни, със съмнителни професионални биографии.

Преди няколко години на Росенец цяла България гледа физическите срамотии на депутата от ПП-ДБ Ивайло Мирчев. В Панорама в петък през думите му пък се видяха моралните и политически срамотии на сглобката: „ Ще вършим промени по румънски модел с ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Оксиморон!

В тази обстановка най-добре към този момент е единствено да употребяват власт и нищо да не вършат. Иначе години наред не могат да се оправят пакостите им. Кабинетът Беров-2 би трябвало да се самозамрази.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР