Дядя Владя - така, с много любов, близначките София и

...
Дядя Владя - така, с много любов, близначките София и
Коментари Харесай

Трогателната семейна история на Влади Въргала и племенничките му от Украйна


" Дядя Владя " - по този начин, с доста обич, близначките София и Анастасия назовават артиста Влади Въргала. Те са дъщери на доведения му брат от Украйна, само че идват в България, бягайки от войната.

" Да ме назовават по този начин най ми е топло, тъй като, когато ги видях за първи път, те към този момент ходеха и приказваха. Тогава се затичаха към мен, гушнаха ме и от този момент дядя Владя е техен за цялостен живот " - споделя в " Тази неделя " артистът.

Момичетата идват с майка си в София от Харков, след 4 дни пътешестване. Баща им остава в Украйна, поради закона за мобилизацията и тъй като съгласно него там има напредък в духа на нацията и не може да напусне родината си.

" Родина идва от жанр. Много е значимо да се разграничава, когато става дума за страната. Надявам се той да бъде умен и Бог да го пощади " - прочувствено споделя Влади Въргала.

Димитър Йорданов е втори татко на артиста, а Костя е негов наследник от първия му брак. Така, когато е в трети клас, Влади се снабдява с брат. Разказвайки трогателната фамилна история, той си спомня за компликациите, до момента в който двамата се сближат и за едно лято на морето, след което всичко се трансформира.

" Костя идваше всяко лято при татко си. Когато баща си отиваше, той пристигна в България, събрахме се всички, дадохме си амнистия един на различен. Знам, че за баща Костя и неговите две принцеси са светлинката, дето топли от горната страна. "

На умиращия си татко Влади дава дума, че ще се грижи за Костя и неговото семейство: " Неговите деца са част от душата и от фамилията ми. "

Във виртуален диалог бащата на Анастасия и София споделя, че човек привиква с всичко.

Когато девойките тръгвали към България, им споделя да се приготвят за различен живот в друга страна, както и че България ще стане тяхната " страна за живеене ". Благодарен е за грижите на брат си: " Това доста облекчава днешното състояние и ми дава морална поддръжка. Най-важното сега е мир за всички! "

София и Анастасия са студентки, а преди месец са навършили 18 година Признават, че българите се отнасят по друг метод към тях - има такива, които им оказват помощ, а напълно рядко се срещат други, с враждебно отношение.

" Трябва да работя малко повече, тъй като имам още 3 вилици на масата " - споделя с присъщото си възприятие за комизъм Влади Въргала. През новия театрале сезон го чака взаимна работа с театрите в Разград, Търговище и други.

Повече за обещанието, което Влади Въргала дава - четете в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР