Дядо ми Васил Драганов беше втори пилот на Тодор Живков

...
Дядо ми Васил Драганов беше втори пилот на Тодор Живков
Коментари Харесай

Дядото на Васил Драганов бил пилотът на Тодор Живков

" Дядо ми Васил Драганов беше втори водач на Тодор Живков и почина в самолетната злополука на 21 декември 1971 година Сега ще вършим филм за неговото мъжество.
 В злополуката умират повече от 30 индивида В злополуката умират повече от 30 индивида


Той изнася над 10 обгорели тела на хора при самолетната злополука, в която умира Паша Христова, и най-после самият той е изгорен жив ". Това споделя артистът Васил Драганов, който носи неговото име.
 Паша Христова Паша Христова  
 Янка Рупкина, национална певица: Самолетът ни е бил заменен!

" С починалия наследник на Паша Христова - Милен Иванов, сме си говорили на тази тематика, аз не съм се отказал от концепцията. Дори сме коментирали и с продуцентите от " Дрийм тийм " - Любо Нейков и Евтим Милошев, да създадем филм с живия очевидец - Янка Рупкина. Би могло да се получи нещо много положително - по автентичен случай.Защото дядо ми го заслужава. Всички знаем, че преди години България е правила черни курсове за преместване на оръжие в Третия свят под прикритието на Гражданската авиация. Според една от хипотезите дори повредата е породена умишлено от военни, с цел да не може дядо ми да проговори пред Тодор Живков. Той е бил воин освен за мен, само че и за хората, оживели след злополуката ", споделя Васко.
 Тодор Живков Тодор Живков


Според артиста водачът Васил Драганов трябвало да бъде премахнат от мафия генерали. Това не е дефинитивно доказано, само че всички преразкази на очевидци водят до този извод. " Има публични мнения по този въпрос, само че ние, тези, които сме живи и сме слушали разкази на кой ли не в историята, оставаме с горчивия усет, че може всички 30 починали индивида и 6-членният екипаж да са станали курбан на замърсен скрит план ", счита Драганов.
 В Народния спектакъл Драганов е звезда В Народния спектакъл Драганов е звезда


По бащина линия и чичото на Васко - Огнян Драганов, също е водач. " Аз самият също съм бил стюард, само че за малко, работил съм и като охранител ", връща лентата обратно Васко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР