Дядо Коледа беше сред първите ваксинирани в , който отвори

...
Дядо Коледа беше сред първите ваксинирани в , който отвори
Коментари Харесай

Дядо Коледа се ваксинира в ``Бар ЗаЗдраве`` |

Дядо Коледа беше измежду първите имунизирани в, който отвори порти тази седмица в София.

“Има няколко аргументи, заради които съм задължен да се имунизирам. Първо съм в рискова група, второ съм с наднормено тегло. Обикалям от къща на къща, с цел да разпространявам дарове за децата, по тази причина се имунизирам. За да вардя и себе си, и тях. Пътувам по целия свят и няма по какъв начин без зелен документ ”, показа той.



Центърът отвори порти на 16 декември, а работата му ще продължи и през идната година. Уютно място за феновете на персоналната отговорност, грижата за здравето и близките, в което умерено можеш да изпиеш чаша топъл чай, да хапнеш печени кестени и да се консултираш умерено с нашите медицински лица. В “Бар ЗаЗдраве ” можеш да зададеш всичките си въпроси, свързани с имунизациите, непосредствено на медицински консултанти – и няма да останеш без отговори.



Зад концепцията се сплотяват организация McCANN Sofia в партньорство с Медицински център “Ориндж ”, Фондация “Три дами ” и куп столични заведения, измежду които Ресторант La Bottega, Ресторант Cinecitta, Бар К.Е.В.А., Ресторант Hamachi, Бар Jazu by Hamachi, Ресторант Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, Бар SODA и Ресторант Троянците.

“Бар ЗаЗдраве ” чака и теб на на адрес: ул. ”Шипка 23 ” (входът е откъм ул. “Васил Априлов ”) , на единственото място, където „ Наздраве! “ е напълно безусловно и носи здраве освен на вас, само че и на всички, с които обичате да се забавлявате в нощна София.

Освен със зелен документ, от “Бар ЗаЗдраве ” ще си тръгнете и с ваучър за отстъпка в някое от партньорските заведения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР