Дядка подкара колата си в насрещното движение в центъра на

...
Дядка подкара колата си в насрещното движение в центъра на
Коментари Харесай

Куриоз! Дядка подкара бракмата си в насрещното в центъра на Враца /снимки/

Дядка подкара колата си в насрещното придвижване в центъра на Враца, заяви постоянен четец на BulNews.bg за рубриката „ Ти, репортерът “.
Врачанинът бил учуден, когато против него на бул. „ Никола Войводов “, където придвижването е еднопосочно, се появил дядка в „ Жигула “. Старата на библия алена кола била с врачанска регистрация и много непокътната. За разлика от водача, който е очевидно на напреднала възраст.
„ Този дядка основава причина за ПТП. Това е супер безочлив лидер на МПС на напреднала възраст в насрещното придвижване! Просто нямам думи “, разяснява читателят ни.
Не е ясно дали обаче в действителност става въпрос за безочливост или дядото просто не е съобразил къде отива. Хората обаче не са изключително толерантни към възрастните водачи по пътищата.
„ Възрастта в тази ситуация не е опрощение, макар, че и цяла шепа гинкобилоба няма да му помогне. След избрана възраст би трябвало да се лишават книжките на всички водачи, тъй като изкуфяват и могат да убият освен себе си, само че и други почтени хора “, разяснява различен свидетел на случилото се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР