Двукратният световен шампион Макс Ферстапен е убеден, че Ред Бул

...
Двукратният световен шампион Макс Ферстапен е убеден, че Ред Бул
Коментари Харесай

Ферстапен: Наказанията могат да ни мотивират

Двукратният международен първенец Макс Ферстапен е уверен, че " Ред Бул " ще употребява наказванията, наложени поради нарушение на тавана на бюджета, като " спомагателна мотивация " за триумфи през 2023 година.

Отборът, който завоюва шампионата при конструкторите за първи път от 2013-а през предишния сезон, беше обиден от разнообразни ограничавания, откакто стана ясно, че е нарушил финансовите разпореждания.

Пълният размер на санкции не е явен, само че намаляването на времето, позволено в аеродинамичния тунел, може да докара до това " Ред Бул " да изостане от противниците си в аеродинамичното развиване, което ги кара да губят време на най-бързите сектори от пистите на Формула 1.

Ферстапен, който се наддава да завоюва трета поредна купа през 2023-а, чака " Ред Бул " да бъде конкурентноспособен и счита, че наложените санкции могат да обезпечат спомагателна мотивация на тима.

" Е, това ще ни засегне, само че какъв брой към момента не знам. Уверен съм, че екипът и хората, с които разполагаме, могат да употребяват това като спомагателна мотивация да се оправят още по-добре. Знам, несъмнено, че те постоянно дават най-хубавото от себе си ", сподели той в изявление за формалния уебсайт на Формула 1.

Отборите на Формула 1 се насочат към Бахрейн през февруари за предсезонни проби, преди новата акция да стартира на пистата " Сахир " на 5 март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР