Двукратният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се подигра с

...
Двукратният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се подигра с
Коментари Харесай

Джошуа се заяде с Фюри и Нгану!

Двукратният първенец в тежка категория Антъни Джошуа се подигра с Тайсън Фюри и омаловажи достижението на Франсис Нгану да смъкна на земята неговия съотечественик, до момента в който той се готви да бъде по-добър от Фюри и да нокаутира някогашната суперзвезда на UFC.

Нгану прати Тайсън Фюри в нокдаун в първия си професионален боксов мач, в нещо несъмнено като най-шокиращия миг в бокса през 2023 година, само че в последна сметка загуби с разделно решение от Циганския цар.

В резултат на мощното си показване против Фюри, Нгану съумя да си обезпечи още една супер борба макар върха си 0-1, като се изправи против друга английска сензация в тежка категория Антъни Джошуа, по-късно повече от две седмици.

Въпреки това, в дуела на DAZN преди тяхната борба, Джошуа отхвърли смайващия нокдаун на Нгану, като в същото време отговори на убеждението на камерунеца, че той няма да може да се възвърне толкоз добре, колкото Фюри, в случай че и той падне на платното.

„ Да, имам подозрения по отношение на това, дали Джошуа ще стане от същия удар, който получи Тайсън. Тайсън сподели, че е доста устойчив, видях го да се връща от нокдаун, който не бихте повярвали, против Дионтей Уайлдър. Той евентуално е един от най-издръжливите хора и това не е пренебрежение към Ей Джей, само че нямам доверие, че Ей Джей би понесъл това, което понесе Тайсън. “

Джошуа отвърна: „ Кой не е събарял Тайсън? Толкова доста хора са пращали Тайсън на земята. ”

Когато Фюри падна на земята против Нгану, това беше седмият път, в който му се е случвало в 16-годишната кариера. Това са правили Невен Пайкич, Стив Кънингам и Дионтей Уайлдър (4 пъти).

Антъни Джошуа против Франсис Нгану ще се организира в петък, 8 март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР