Двукратният шампион по ски-скок Грегор Шлийренцауер очаквано не беше включен

...
Двукратният шампион по ски-скок Грегор Шлийренцауер очаквано не беше включен
Коментари Харесай

Без Шлийренцауер за първите два старта от веригата Четирите шанци

Двукратният първенец по ски-скок Грегор Шлийренцауер предстоящо не беше включен в тима на Австрия за първите две надпревари от веригата Четирите шанци. Австрийската ски-федерация през днешния ден разгласи тима за Четирите шанци, който включва седем ски-скачачи, воден от най-хубавия си играч сега Щефан Крафт.

Първото съревнование е в Оберстдорф (Германия) на 29-и декември, а второто на 1-и януари в Гармиш-Партенкирхен. Шлийренцауер е рекордьор по първи места в Световната купа с 53 стъпвания на стълбичката с номер 1, само че в последните години изпитва съществени компликации да откри най-хубавата си форма.

Също по този начин той прекара и подлия ковид дружно с други австрийски ски-скачачи, само че към този момент е изцяло здрав. Шлийренцауер е първенец от Четирите шанци от 2012-а и от 2013-а, а в този момент очакванията му са да му се даде късмет за третия и четвъртия кръг от тазгодишното издание. Те са на 3-и януари в Инсбрук и на 6-и в Бишофсхофен, където ще бъдат отпуснати спомагателни места за представителите на австрийските домакини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР