Двукратният шампион от Откритото първенство на Австралия Рафаел Надал обяви,

...
Двукратният шампион от Откритото първенство на Австралия Рафаел Надал обяви,
Коментари Харесай

Рафаел Надал пропуска Откритото на Австралия

Двукратният първенец от Откритото състезание на Австралия Рафаел Надал разгласи, че няма да взе участие на първия за годината шампионат от Големия шлем в Мелбърн.

В обява в обществените мрежи испанската легенда разкри, че има малко скъсване на мускул на крайници и ще се завърне за лекуване в родината си Испания.

" Здравейте на всички! По време на последния ми мач в Бризбейн имах дребен проблем с мускул, който както знаете ме разтревожи. След като стигнах до Мелбърн, имах шанса да направя ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че имам микроразкъсване на мускул, само че не в същата част, където имах контузия и това е положителната вест.

В момента не съм подготвен да се състезавам на оптимално равнище и мачове в пет сета. Затова хвърча назад в Испания, с цел да се видя лекаря си, да получа лекуване и малко отмора ", написа Надал в Инстаграм, представен от Спортал.

" Работих доста интензивно през годината за това завръщане и както постоянно съм споменавал, задачата ми е да бъда на най-хубавото си равнище след три месеца. В рамките на новината, че не мога да играя пред невероятните почитатели в Мелбърн, съм отчаян, само че оставам положителен за идната част от сезона.

Наистина желаех да бъде тук в Австралия и имах шанса да изиграя няколко мача, които ме направиха доста благополучен. Благодаря на всички за поддръжката и до скоро! ", добави испанецът, който има 92 трофеи в кариерата си, в това число 22 от Големия шлем, като по този индикатор той отстъпва единствено на сърбина Новак Джокович (24 титли).
 Надал: Притеснявам се, болката е на същото място
Надал: Притеснявам се, болката е на същото място

Рафа стресна почитателите си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР