Двукратният шампион на Уимбълдън Анди Мъри вярва, че ако всичко

...
Двукратният шампион на Уимбълдън Анди Мъри вярва, че ако всичко
Коментари Харесай

Мъри: Не ме притесняват резултатите, важно е бедрото да е добре

Двукратният първенец на " Уимбълдън " Анди Мъри има вяра, че в случай че всичко с бедрото му е наред, той може още веднъж да заиграе тенис на високо равнище. 33-годишният шотландец изигра тази седмица първите си спортни мачове за 2020 година. Това се случи на демонстративния шампионат на твърда настилка на закрито " Битката на британците ". Във вторник той победи с 6:2, 6:2 Лиам Броуди, а през вчерашния ден отстъпи пред Кайл Едмънд със 7:6, 6:7, 5-10.

" Честно казано, не се тормозя за резултатите. След подобен мач се надявам бедрото ми да е добре ", показа след срещата с Едмънд Анди Мъри, който в последните години е малтретиран от проблеми с бедрото и му се наложи да се подложи на две интервенции.

 Първите два мача на Анди Мъри за 2020 година: Категорична победа и загуба след сериозна борба
" Зная, че в случай че бедрото ми е добре, равнището на тениса ми ще се усъвършенства през идващите няколко месеца, стига да мога да упражнявам постоянно. Бедрото е добре в този момент. Ако играя по този начин и подобря някои неща, в случай че изчистя две-три неща, ще играя тенис на високо равнище.

В момента чувството е положително. Да забележим по какъв начин ще се усещам на идващия ден, значимото е да не се появява още веднъж обстановка, при която да си навън за 2-3 седмици, до момента в който се възстановиш ", сподели още някогашният водач в международната класация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР