Двукратният шампион на България с ЦСКА Христо Бахтарлиев е най-новото

...
Двукратният шампион на България с ЦСКА Христо Бахтарлиев е най-новото
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви трансфера на двукратен шампион на България с ЦСКА

Двукратният първенец на България с ЦСКА Христо Бахтарлиев е най-новото попълнение на ЦСКА 1948. 32-годишният пазач идва с доста сериозна визитка и с упоритост да помогне на тима да се върне там, където му е мястото – на върха, оповестява формалният уебсайт на алените cska1948.

Христо Бахтарлиев е роден на 5 август 1985г. Започва футболната си кариера в Беласица (Петрич), където не се задържа доста, тъй като е видян от скаутите на ЦСКА. В алената школа прекарва шест години. Там се развива като вратар при треньори като Стоян Йорданов, Георги Велинов-Джони и Стефан Трифонов. На 17 години Стойчо Младенов го взима в представителния тим на ЦСКА и става първенец на България за сезон 2002/2003. След това става първенец и с Миодраг Йешич през сезон 2004/2005 година. Много сериозна травма го вади от футбола за една година и разтрогва контракта с ЦСКА. След като се възвръща се завръща в Беласица. За последно носеше екипа на Мегас Александрос (Карпери). Бахтарлиев е и някогашен младежки национал на България.

Христо Бахтарлев към този момент има картотека и може да попадне в групата за утрешния мач за Купата на България против Локомотив БДЖ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР