Двукратният носител на Оскар“ Кевин Спейси бе застигнат от истинска

...
Двукратният носител на Оскар“ Кевин Спейси бе застигнат от истинска
Коментари Харесай

Вълна от нови обвинения в сексуален тормоз застигна Кевин Спейси

Двукратният притежател на " Оскар “ Кевин Спейси бе застигнат от същинска вълна от нови обвинявания в полов тормоз два дни откакто американският артист Антъни Рап описа, че е бил обект на съблазняване от холивудската звезда.

Мексиканският артист Роберто Кавасос твърди, че доста млади мъже могат да опишат непристойни истории за Кевин Спейси. Те датирали от времето, когато двукратният притежател на " Оскар " е бил креативен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ".

Самият Кавасос също е бил обект на нежелани задатъци от страна на Спейси, които били " на косъм " от определянето им като полово посягане.

" Мнозина от нас имат " истории с Кевин Спейси " от времето, когато той заемаше поста в " Олд Вик " и сме го срещали в бара на театъра. Сигурен съм, че те ще излязат нескрито в идните дни и месеци. Тогава изглеждаше, че в случай че в близост има някой под 30-години, това е задоволително, с цел да притегли интереса на господин Спейси ", написа Роберто Кавасос във Facebook.

" Не помня какъв брой хора са ми разказвали една и съща история - по какъв начин той ги кани на срещи, с цел да беседват за кариерите им. Когато идват в театъра обаче, ги чака пикник с шампанско на уместно осветената сцена. Всяка от тези история се разграничава единствено по това до каква степен е стигнал " пикникът ". Иначе техниката е една и съща ", прибавя артистът.

Неговият " персонален опит " с Кевин Спейси се свежда до два опита за допиране. Кавасос не е откликнал на молбата да даде изявление по тематиката.

Спейси заема поста креативен шеф на " Олд Вик " сред 2004 и 2015 година, напомня Асошиейтед прес.

От фамозния лондонски спектакъл са декларирали, че са " надълбоко потресени " от обвиняванията в полово посягане против Спейси, както и че дават опция на всеки, който има сходно недоволство, да го направи, без да се тормози, че самоличността му ще бъде разкрита.

" Неуместното държание от страна на който и да е чиновник на " Олд Вик " е изцяло недопустимо ", се показва в изказването, представено от АП и Българска телеграфна агенция.

Междувременно Контактмюзик заяви, че откакто преди броени дни Кевин Спейси беше упрекнат от сътрудника си Антъни Рап в непочтено държание и други мъже са проговори за сходни действия.

Сред тях е документалистът Тони Монтана. Той е разкрил за уеб страницата Радар Онлайн, че през 2003 година " пияният " Спейси го е " сграбчил " за чатала в бар в Лос Анджелис. Монтана разкрива, че след случката е развил посттравматично стресово разстройство и е посещавал терапевти.

Барманът Даниъл Бийл, представен от английския в. " Сън ", споделил, че през 2010 година, до момента в който е работил в бара на " Парк хотел Гудууд ", Западен Съсекс, Кевин Спейси го е последвал през почивката му, посочил му е члена си и с думите " Голям е, а? ", се е опитал да придърпа ръката му върху него. Преди това, до момента в който барманът му наливал " пиво след пиво ", артистът всякога е докосвал ръката му по " чудноват " метод.

Бийл, тогава 19-годишен, получил скъпия часовник на Спейси в подмяна на мълчанието си. Барманът, почувствал се обезчестен, го е продал, и когато хора от екипа на артиста са пристигнали да го потърсят, ги е излъгал, че го е изгубил.

Кевин Спейси към този момент не е коментирал новите обвинявания.

Нетфликс прекъсна фотосите на сериала " Къща от карти "

Заради обвиняванията против Кевин Спейси бяха прекратени фотосите на шестия сезон на сериала " Къща от карти ". Актьорът извършва основната роля в сериала - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд.

По-малко от 24 часа, откакто бе оповестено, че идният шести сезон на " Къща от карти " (House of Cards) ще е последният, което било решено много преди обвиняванията на артиста Антъни Рап, компанията " Нетфликс " заяви, че неотложно и безсрочно приключва фотосите дружно с продуцентската къща Media Rights Capital.

Целта е да се обясни обстановката към обвиняванията в полово посягане, отправени против Кевин Спейси, изпълняващ основната роля. Освен това желаеме да отговорим на терзанията на нашите артисти и екип, се споделя в формалното известие.

Ако реши да ликвидира сериала на този стадий, компанията ще остави феновете му сега, когато Клеър Андърууд отстрани брачна половинка си, заема поста му в Белия дом и в последната секунда декларира с съдбоносен звук " Сега е мой ред! ".

Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда премиите " Еми ", заяви, че на 20 ноември няма да връчи на Спейси към този момент оповестеният приз за повсеместен принос.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР