Двукратният носител на наградата „Златна палма“ Кен Лоуч се присъедини

...
Двукратният носител на наградата „Златна палма“ Кен Лоуч се присъедини
Коментари Харесай

Кен Лоуч: „Марвъл“ филмите са стока… като хамбургерите

Двукратният притежател на премията „ Златна палма “ Кен Лоуч се причисли към рецензиите на Мартин Скорсезе и Франсис Форд Копола към филмите по комикси на „ Марвъл “. Той съобщи, че тези ленти са „ по-скоро стока “ и ги съпостави с хамбургери.

„ Тези филми са стока… като хамбургерите. Целта е да се направи стока, която да донесе облага на огромна корпорация. Това е цинично и няма нищо общо с кино изкуството “, съобщи Лоуч в изявление за „ Скай Нюз “.
Мартин Скорсезе: Филмите по комикси на “Марвъл ” не са кино Той си навлече гнева на част от Холивуд и на доста почитатели по целия свят
Последният филм на Лоуч „ Извинявай, липсваше ни “ беше показан по време на фестивала в Кан и получи бурни аплодисменти.
Копола: Филмите на „ Марвъл “ са безсмислени Според него няма нито един фен, който има изгода от гледането на сходни филми непрекъснато
Лоуч е следващият режисьор, който се причислява към Мартин Скорсезе и Франсис Форд Копола. Кино легендите показаха обществено своята злост към филмите по комикси на „ Марвъл “ и си навлякоха гнева на доста фенове по целия свят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР