Двукратната световна шампионка Албена Денкова бе гост в Събуди сепо

...
Двукратната световна шампионка Албена Денкова бе гост в Събуди сепо
Коментари Харесай

Току що в ефира: Албена Денкова разкри коя е личната им болка с Максим

Двукратната международна шампионка Албена Денкова бе посетител в „ Събуди се ”по Нова Тв. Тя приказва за присъединяване си в галаспектакъла в София преди дни, за своя сътрудник на леда и в живота Максим Стависки и сина им Даниел. Албена разкри и нещо доста персонално - че двамата с Максим са много затворени в живота.

Ето част от изповедта на Албена Денкова:

„ Искам синът ни Даниел да откри своето място в живота, по този начин както сме създали ние. Той е още дребен, на 7 години, само че му липсва общуването с повече деца. Ние нямаме такива контакти със фамилии с деца, да си вървим на госи, и това му липва, защото той е разговорлив. Доста сме затворени в живота. Мислех, че като спра с дейния спорт, ще се случи, само че надълбоко съм се заблуждавала.

Партньорството е доста значимо освен в спорта, само че и в живота. Важно е да има миг, в който да хванеш някого за ръка. От 11 години с Максим към този момент не сме дейни спортисти, което е дълъг интервал след спортната кариера, в който можеш да се реализираш като създател.

Искам феновете да възприемат нашите съчетания не като спорт, а като театър. Бях трогната от публиката на спектакъла в София преди дни и желая да благодаря на феновете. Усещах аплодисментите им на леда, само че след това при директаната им среща с тях доста се развълнувах. Тези хора на друга възраст, ме трогнаха. Те не водят разточителен живот, и аз им дадох подписи върху билети за 60-80 лв.. Представих си от какво са се лишили, с цел да приветстват мен и цялата група на Върбов. През всичките неща, през които сме минали, това е значимо.

За мен огромните трудности са триумфите в живота, да не се самозабравиш и да останеш крепко стъпил на земята. Ние с Максим имаме разнообразни дублиращи качества, които са ни помагали да вървим напред.

Иначе моите подбуди в никакъв случай не са били да бъда международна шампионка, толкоз самоуверено е като фантазия и е невъобразимо да си го представиш. На леда ме водеше само любовта към този спорт, който обичам и одобрявам.... ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР