Двукратната шампионка в турнирите от Големия шлем по тенис Виктория

...
Двукратната шампионка в турнирите от Големия шлем по тенис Виктория
Коментари Харесай

Азаренка под въпрос за US Open заради... съдебно дело

Двукратната шампионка в шампионатите от Големия шлем по тенис Виктория Азаренка (Беларус) може да пропусне тазгодишното издание Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис поради дело за настойничество при раздялата с някогашния си сътрудник.

Азаренка се завърна на корта през юни, откакто роди сина си Лео предишния декември. 28-годишната състезателка,която има два финала на " Флашинг Медоус " в Ню Йорк през 2012 и 2013 година, остава оптимистка, че въпросите към правосъдните й отговорности ще се уредят и тя ще може да взе участие в конкуренцията, която започва на 28 август.

" Както стоят в този момент нещата, аз бих могла да играя на Откритото състезание на Съединени американски щати през тази година, единствено в случай че оставя Лео в Калифорния, което нямам предпочитание да върша. Балансът сред развъждането на дете и кариерата не е елементарен за никой родител, само че е предизвикателство, с което имам вяра, че ще се оправя. Никой не би трябвало да взема решение сред дете и кариера, задоволително мощни сме, с цел да се оправяме и с двете. Очаквам нещата да се развият позитивно и тази комплицирана обстановка да бъде позволена, тъй че съумея да се върна на време на корта ", разяснява Азаренка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР