Двукратната европейска шампионка Мими Христова заяви пред БНТ след спечеления

...
Двукратната европейска шампионка Мими Христова заяви пред БНТ след спечеления
Коментари Харесай

Мими Христова пред БНТ: След кратка почивка, после продължавам с преследването на квота за Париж 2024

Двукратната европейска шампионка Мими Христова съобщи пред Българска национална телевизия след извоювания бронзов орден на международното състезание по битка, че в този момент й следва къса отмора. Българката съобщи, че напълно скоро тя ще продължи да гони остновната цел, а точно квота за Олимпийските игри в Париж следващата година.

" Много съм щастлива, тъй като два пъти съм губила на международни шампионати от трето до пето място. Е, третия път съумях. Вчера позволих проваляне, тъй като при опита си да ме нападна, американката ме удари доста неприятно в носа, поради който по този начин и не съумях да влезна отново в срещата като хората. Треньорът ми на няколко път се опита да забави срещата, само че и това не оказа помощ. Това е битката - веднъж печелиш, веднъж губиш ", показа състезателката.

" Не мисля, че за женския народен тим Русия и Беларус са някакво терзание. Можем да ги надвием и считам, че имаме качествата да им се противопоставим ", добави тя.

" Предстои ми къса отмора отвън България, на някое топло място, защото тази година нямах опция да отида на море. След това стартираме и продължаваме да гоним задачата - Париж 2024 ", сподели Христова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР