Двудневно изложение на възможностите за туризъм в Черноморския регион се

...
Двудневно изложение на възможностите за туризъм в Черноморския регион се
Коментари Харесай

Повече от 50 български и чуждестранни предприемачи участваха в Международно изложение за туристически оферти, основани на преживяването във Варна

Двудневно ревю на опциите за туризъм в Черноморския район се организира на 8 и 9 ноември в гр. Варна, съобщи кореспондент на " Фокус ". Домакин на събитието бе Висше учебно заведение по мениджмънт, а присъединяване в него взеха специалисти и бизнесмени от Армения, Гърция, Грузия и България.

Форумът насочи вниманието към една от най-актуалните тематики за туристическия бранш – сполучливото формулиране на предложения " за прекарване “, които да обезпечат на посетителя потапяне в локалната просвета, обичаи и културно-историческо завещание, гарантирайки спомен за цялостен живот.

По време на това ревю бяха разисквани значими тематики, свързани с бизнес метода при основаване на прекарване, спецификите на туровете на бъдещето и потреблението на технологии и роботи за това. През първия ден задграничните посетители показаха свои работещи практики и бизнес модели за основаване на прекарване – тематични фестивали, изложения на културни и исторически артефакти, мастър - класове по готвене, направа на текстил и обичайни кукли. Грузинските посетители даже въвлякоха аудиторията в подготвяне на кинкале – обичайно арменско ядене. Вторият ден на събитието пък показва творчеството на родните оператори – на лов за трюфели и гроздобер. Завършекът сложи показване на шеф-готвачите и студентите от Института по кулинарни изкуства към висшето учебно заведение, които подариха на участниците една прелестна проява и преживяване за усета.

Събитието притегли интереса на повече от 50 участника, измежду които задграничните посетители и одобрени туроператори и турагенти от родния отрасъл, които като се изключи че откриха нова и потребна информация, съумяха да основат нови пътеки за съдействие. Те бяха приветствани и от любознателния робот PROFY, ръководен от екипа на ВУМ, предопределен да дава потребна информация за места и обекти, носещи прекарване и мемоари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР