Двудневен форум (почти) Всичко за родителството ще събере редица експерти

...
Двудневен форум (почти) Всичко за родителството ще събере редица експерти
Коментари Харесай

Двудневен форум за настоящи и бъдещи родители ще се проведе в София

Двудневен конгрес " (почти) Всичко за родителството " ще събере редица специалисти в региона на акушерството и гинекологията, логиката на психиката, ранното детско развиване, здравословното хранене и дерматологията. Форумът ще се организира на 13 и 14 май в Националния замък на културата в София. Организатор на събитието е.

Лекциите са над 15 и включват разнородни тематики - от бременността, през възпитанието на децата до тяхното обучение. Те ще се организират всеки ден сред 10 и 18 ч.

За да могат родителите да се насладят пълноценно на прекарването през двата дни на събитието, за децата ще бъдат обезпечени: кътове за игра; зона за бебета със експерти, които ще показват разнообразни игри, подобаващи за възрастта на детето; четения на детски приказки; разнообразни детски работилници.

Събитието е с вход свободен за всички работилници и лекции, както и за цялата изложбена част и съпътстващите събития в границите на форума.

В рамките на първия ден (13 май) могат да бъдат посетени следните лекции:  Форумът ще се организира на 13 и 14 май в Националния замък на културата в София.
© " Майко блага "

Форумът ще се организира на 13 и 14 май в Националния замък на културата в София.

Вторият ден на форума (14 май) ще предложи лекции на следните тематики: Подробната стратегия

Освен лекции по време на форума ще се проведат и доста работилници за деца. Те са особено основани за родителите, които желаят да посетят форума дружно със своите малчугани. Работилниците са подобаващи за деца на всякаква възраст.

Работилниците включват занимания, свързани с четене, изобразяване, готвене и доста други действия. Подробната стратегия на работилниците
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР