Двучасовото пътуване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и

...
Двучасовото пътуване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и
Коментари Харесай

Към звездите и Брад Пит завладяха българската публика

Двучасовото пътешестване в бразилската научна фантастика с Брад Пит и Томи Лий Джоунс в основните функции в "Към звездите " се хареса най-вече на българската аудитория в уикенда на Независимостта, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас, представени от Българска телеграфна агенция.

Пътуването из Слънчевата система на наследник, който би трябвало да разбере каква е ориста на татко му, е гледано от 9 246 фенове и има 98 696 лв. доходи в премиерния уикенд.

На второ място по зрителски интерес е драмата по действителна история "Да свалиш Уолстрийт " с Дженифър Лопес в основната роля.

Филмът, който употребява за автентично име това на веригата стриптийз клубове "Хъстлър ", основани от Лари Флинт през 1965 година, е към този момент 10 дни на екраните и за това време са го гледали 18 264 фенове и има 163 501 лв. доходи.

Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - "Рамбо: Последна кръв ", сниман и в България, по книгата на Дейвид Морел, създател и на първият "Рамбо " от 1972 година. Историята на някогашната барета и деец от войната във Виетнам, който би трябвало да избави близка от мексикански наркокартел, е гледана от 5 329 фенове и има 46 555 лв. доходи.

Четвърто място е за двуседмичния любим на публиката - "То: Част втора ". Продължението на кино лентата по книгата на Стивън Кинг за живеещите в Дери младежи, които се оправят със злокобния смешник един път, а в този момент след 27 години би трябвало да го създадат още веднъж, е гледано от 55 594 фенове и има 501 003 лв. доходи.

На пето място е анимационният "Angry Birds: Филмът 2 ", който е към този момент пета седмица измежду първите 10 най-гледани филми у нас. Събирането на прасетата и птиците в един тим, за дадат отпор на ледения орлов остров, е гледано от 63 042 фенове и има 574 614 лв. доходи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР