Двубоят за регулярната (второстепенна) световна титла в тежка категория на

...
Двубоят за регулярната (второстепенна) световна титла в тежка категория на
Коментари Харесай

Мачът за Кубрат Пулев за световна титла се отлага

Двубоят за " регулярната " (второстепенна) международна купа в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA) сред Кубрат Пулев и германеца Махмуд Чар се отсрочва, заяви бТВ, която държи тв правата и се грижи за PR-а на Кобрата.

Причината е, че 39-годишният Чар получил мускулно скъсване, поради което през днешния ден е претърпял интервенция.

Мачът трябваше да е на 30 март в " Арена София " - за купата на второстепенния поток на WBA (№1 в първостепенния е Олександър Усик), само че се чака да бъде преместен за есента. А галавечер ще има, само че Пулев ще срещне различен конкурент, съобщи за бТВ сътрудникът му Ивайло Гоцев.

" Чар контузи бицепса на лявата си ръка по време на подготовка. Той се нуждаше от интервенция ", сподели промоутърът на немския боксьор Ерол Джейлан.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР