Двубоят между Ланс и ПСВ Айндховен в Шампионската лига предизвика

...
Двубоят между Ланс и ПСВ Айндховен в Шампионската лига предизвика
Коментари Харесай

Жестоки безредици около Ланс - ПСВ

Двубоят сред Ланс и ПСВ Айндховен в Шампионската лига провокира вълнения в центъра на френския град, като съгласно сведенията на локалната полиция има 24 леко ранени и арестувани за офанзива на полицейска кола, съобщи Агенция Франс Прес.

Малко повече от два часа преди началото на мача от третия кръг на Шампионската лига започнаха първите конфликти с над 200 ултраси на ПСВ Айндховен, които бяха в центъра на Ланс. Те имаха стълкновения с полицията, на която се наложи да употребява сълзотворен газ, с цел да ги разпръсне, до момента в който те хвърляха факли и ракети.
 Ланс - ПСВ (Айндховен) 1:1 в мач от Шампионската лига
Ланс и ПСВ имаха своите шансове, само че по този начин и не се победиха

Равенство във Франция

Нидерландците са били ескортирани от площад " Кантен " към фензона, само че част от тях са съумели да се измъкнат от кортежа и да се насочат към улица " Виктор Юго ", което е провокирало напрежението. Сблъсъците се случиха наоколо да стадион " Феликс Болаер ".

На полувремето на мача последователите на ПСВ Анйдховен са почнали да изтръгват и да хвърлят седалки, както и фойерверки към почитателите на Ланс, които пък са дали отговор с хвърлянето на бирени чаши, преди да пристигна жандармерията.

Префектурата на Па-де-Кале предизвести няколко дни преди мача, че в Ланс се чака да дойдат към 2000 фена на отбора от Айндховен, измежду които ще има 500 хулигана. Полицаите са употребявали дронове, с цел да наблюдават централната част на града, " с цел да се подсигурява сигурността на жителите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР