Двубоят между Кубрат Пулев и Дилиан Уайт, който ще определи

...
Двубоят между Кубрат Пулев и Дилиан Уайт, който ще определи
Коментари Харесай

Кобрата излиза срещу Уайт на 21 юли в Лондон


Двубоят сред Кубрат Пулев и Дилиан Уайт, който ще дефинира формалния кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория, ще се организира на 21 юли в зала "О2" в Лондон.

Това разкри английският боксьор в профила си в Туитър, разкривайки, че скоро датата би трябвало да бъде доказана. "21 юли в "О2", нямам самообладание да се върна на кръга, дано го обявяваме", написа Уайт в обществената мрежа. Уайт, който има 23 победи и една загуба от Антъни Джошуа на професионалния кръг, обаче не посочва името на Пулев като собствен противник за въпросната дата. Британецът на няколко пъти изиска реванш от Джошуа, само че по всичко наподобява, че първо ще би трябвало да мине през Кобрата, с цел да го получи. Пулев от своя страна към този момент бе формален кандидат за пояса на IBF, само че се контузи преди мача си с Ей Джей в края на предходната година и в този момент още веднъж ще би трябвало да си извоюва правото да се бие за международната купа.

Все още датата и мястото на дуела не са доказани публично от нито един от промоутърите на двамата боксьори - Кале Зауерланд и Еди Хърн. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР