Двубандово устройство за уеб сърфиране, 4K/8K стрийминг и игри Archer

...
Двубандово устройство за уеб сърфиране, 4K/8K стрийминг и игри Archer
Коментари Харесай

Archer C80 – нов рутер за гигабитови скорости

Двубандово устройство за уеб сърфиране, 4K/8K стрийминг и игри

Archer C80 e двубандов рутер, съчетаем с безжичния стандарт 802.11ac
(снимка: TP-Link)

TP-Link пуска в България рутера Archer C80, който обезпечава скорости до 1900 Mbps. Full Gigabit устройството е съвместимо с безжичния стандарт 802.11ac, предлага Wave2 Wi-Fi продуктивност и разполага с MU-MIMO технология.

Archer C80 е Full Gigabit е двубандов – работи в честотните ленти 2,4 GHz и 5 GHz. За по-прости задания, които не изискват висок интензитет, като изпращане на е-поща или уеб сърфиране, е подобаваща 2,4 GHz-овата честотна лента, а за действия, като онлайн игри или 4K/8K UHD стрийминг –  5 GHz-овата лента.

С помощта на технологията Beamforming и 4-те външни антени, Archer C80 открива обвързваните устройства и насочва силата на безжичния сигнал към тях, даже в случай че те са надалеч от рутера, с цел да обезпечи покритие в целия дом.

Функцията Smart Connect оказва помощ на маршрутизатора автоматизирано да превключва връзката на всяко устройство към най-хубавата свободна Wi-Fi лента, до момента в който Airtime Fairness попречва по-старите устройства да забавят скоростта на мрежата.

За директни връзки маршрутизаторът Archer C80 разполага с 5 врата, всички Full Gigabit, от които един WAN и 4 LAN, предопределени за устройства като смарт тв приемници, конзоли или лични компютри.

Archer C80 разполага с 5 врата, всички Full Gigabit, от които един WAN и четири LAN
(снимка: TP-Link)

Благодарение на 3×3 MIMO технологията, Archer C80 е в положение да предава и приема данни в три потока. Компютрите, които разполагат с функционалността MIMO 3×3 са съвместими с рутера Archer C80 и разполагат с доста по-добра продуктивност по отношение на маршрутизаторите MIMO 2×2. Повече устройства са в положение да изпращат и получават данни в най-хубавата свободна лента.

Друга функционалност на новия Archer C80, е „ Родителски надзор ”, посредством която потребителите могат да блокират неуместно наличие и да задават дневни ограничавания на времето, в което децата прекарват онлайн.

Рутерът поддържа Access Point Mode, IPv6, настройване на профилирана мрежа за посетители, Quality of Service, облачна услуга и операционна система VxWorks. Моделът се предлага на целесъобразна цена от 161,90 лева с Данък добавена стойност и три години гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР