Двойник на актьора Джейсън Момоа, който всички познават като хал

...
Двойник на актьора Джейсън Момоа, който всички познават като хал
Коментари Харесай

Копие на звезда от „Игра на тронове“ гушка Михаела Филева


Двойник на артиста Джейсън Момоа , който всички познават като хал Дрого от „ Игра на тронове “, избра Михаела Филева за собствен треньор в „ Гласът на България “ , видя HotArena .

Калоян Николов получи четири обърнати стола , а до момента в който се опитваше да осмисли триумфа си, Графа преглътна мощен удар по егото си  забелязвайки, че е блокиран. Михаела призна чистосърдечно, че точно тя е натиснала блок бутона, който го лишава от правото да притегли в тима си участника. Калоян избра да продъжи напред в шоуто в тима на Михаела, която го разцелува му разреши да я гушне.

Калоян е на 27 година и се устоя като артист по кораби. Родителите му се развеждат, когато е напълно дребен, и с двете му сестри заживяват в дребен апартамент с общо четирима възрастни. Расте в беднотия и  губи татко си при безразсъден случай. „ Смаза го трен. Извендъж ми лишиха всичко, половината от душицата ми изчезна “, изяснява Калоян. „ Нямах доста мотиви да се усмихвам като дребен и точно това трансформира желанието ми да върша хората щастливи в нещо като мантра. Излизам на сцената на „ Гласът “, с цел да могат хората да ме опознаят, до момента в който пея “, прибавя той.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР