Двойките от тези зодии изненадват приятелите си на всяка крачка.

...
Двойките от тези зодии изненадват приятелите си на всяка крачка.
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии са постоянно жадни за нещо ново

Двойките от тези зодии изненадват приятелите си на всяка крачка. Не е елементарно да си в крайник с това, което вършат.

Двойките от тези зодии са непрекъснато жадни за нещо ново

За влюбени от тези зодии животът е бясно премеждие. Те обичат, когато към тях се случват доста неща, тъй че би трябвало постоянно да сменят обкръжението си. Те непрестанно измислят нещо ново и постоянно вършат доста неща по едно и също време. Самите те се усещат ужасно от това, само че околните им постоянно са комплицирани.

Тези зодии обичат да трансформират проектите си и да импровизират:

Водолей и Стрелец

Тази двойка постоянно е неразбрана от другите. Водолей и Стрелец обичат да се лутат. Когато някой им забрани нещо или им предложи да създадат нещо, те се бунтуват като дребни деца. Никога не знаете какво ще създадат на идващия ден.

Везни и Лъв

Променливият темперамент на хубавите и отзивчиви Везни подхожда на Лъва. Той обича да му угажда, по тази причина постоянно прави взаимни отстъпки. И двамата постоянно изпитват подозрения по отношение на взаимните си проекти за бъдещето и ги трансформират съвсем всеки ден. Когато са спонтанни, се зареждат с положително въодушевление.

Овен и Козирог

И двамата са много мощни характери, само че незабавно щом стартират да пътуват дружно или да измислят взаимни завършения, те стопират да се карат. Реалността е, че и Овенът, и Козирогът се нуждаят на първо място от адреналин. Те не могат да седят неподвижни даже час.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР