Двойките често спорят за сексапила на чорапите в леглото, но

...
Двойките често спорят за сексапила на чорапите в леглото, но
Коментари Харесай

Три важни причини да спите с чорапи през студените месеци

Двойките постоянно спорят за сексапила на чорапите в леглото , само че експерти предлагат да не ги пропущаме в студените сезони, написа в. " Дейли мирър ".

Експертите дават три значими аргументи да спим с чорапи през студените месеци, а точно по-здрав сън , повече оргазми и по-добро кръвообращение .

Правете секс с чорапи за повече оргазми

Когато студените крайници се затоплят , кръвоносните съдове се уголемяват и топлината потегля по тялото. Така мозъкът получава сигнал, че е време за сън и човек заспива 15 минути по-рано, настояват учени от университетската психиатрична клиника в Базел.

Позата по време на сън издава секрети за характера, секса и здравето (СНИМКИ)

Чорапите оказват помощ и при горещи талази, напукани пети, и даже ускоряват оргазмите.

Китайската медицина също предлага да се носят чорапи в леглото, тъй като те усъвършенстват кръвообращението.

Забравете парите! Здравият сън и сексът са по-важни за щастието

" Студените крайници източват виталната сила " ци " от тялото и могат да попречат на потока на виталната сила и на зареждането на тялото с кръв. Затова желаеме " ци " и кръвта да циркулират “, твърди доктор Елизабет Търнър, която е експерт по китайска медицина.

„ Студът пречи на потока от сила, а топлината го предизвиква. Ако си помислиш за топла вана, се отпускаш. Мисълта за студена вода незабавно напряга. Студът основава застоялост, която може да провокира даже болежка ", добавя специалистката. По тематиката Позите по време на сън са рискови за здравето Какво е належащо за здрав сън?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР