Двойка от Ню Хемпшир, осъдена по криминални обвинения, след като

...
Двойка от Ню Хемпшир, осъдена по криминални обвинения, след като
Коментари Харесай

Двойка, за която се твърди, че е вързала осиновено дете с кучешка каишка, държала я в „тъмница“, изправена пред съдебен процес

Двойка от Ню Хемпшир, наказана по престъпни обвинявания, откакто се твърди, че е държала осиновената си щерка в заключено мазе и я подлагат на години на изтезания и " иго " в този момент са изправени пред съд за хипотетично нарушение на правата й от 13-та корекция.

Оливия Аткокайтис, родена в Китай, в този момент на 20 години, се твърди, че е изкопала пътя си от мръсна „ стая в подземието “ през 2018 година на 15-годишна възраст, употребявайки капачка за бутилка, съгласно правосъдно дело, получено от Fox News Digital.

След осиновяването си съгласно китайската „ политика за едно дете “ на 14-месечна възраст, Аткокайтис постоянно беше затваряна в тази стая с размери 8 фута на 8 фута „ в продължение на седмици “ от родителите Томас и Денис, съгласно делото.

Там тя спеше на двоен винилов матрак без чаршафи, топлота, вентилация или течаща вода. Твърди се, че прозорецът е бил затрупан с тел и тя е била принудена да се облекчава в кофа, съгласно правосъдните документи.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР