Двойка от Мексико бе обвинена от редица организации за защита

...
Двойка от Мексико бе обвинена от редица организации за защита
Коментари Харесай

Миловидно семейство осиновява кученца, за да храни с тях змиите си

Двойка от Мексико бе упрекната от редица организации за отбрана на животните в "необичайна интензивност " по осиновяване на дребни кученца, които след това се превръщали в храна за змиите, които отглеждали в къщата им.

Всичко почнало в обществените мрежи, когато част от хората, които предали дребните четириноги на съпружеската двойка, поискали от тях да им изпратят фотоси, с цел да видят какъв брой са пораснали. От двойката, както и от кучетата обаче към този момент нямало и диря. Така полека-лека почнало да се схваща, че вероятно ставало дума за някаква машинация.

Двамата работили постоянно по една и съща скица – влизали в групи в обществените мрежи, основани за осиновяване на дребни кученца, и откакто се договорили и кучето към този момент е тяхно, мигновено напускали групата и изтривали своите профили.



Част от осиновените кученца от двойката (Фейсбук)

Някои консуматори във Facebook въпреки всичко съумели да открият адреса им. Тогава те останали потресени, осъзнавайки, че стоят пред плантация за змии.

Една от организациите за отбрана на животните към този момент е предизвестила в обществените мрежи за въпросната двойка, алармирайки, че осиновяват дребни кученца, с цел да хранят с тях змиите, които отглеждат.

До този миг се знае, че двойката е осиновила сред 11 и 16 кученца. Мъжът от двойката, Кевин Пералта, към този момент се отбрани на първа инстанция, потвърждавайки, че въпросните животни са били откраднати и прегазени. Малко по-късно обаче Пералта изчезва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР