Двойка беше оставена вбесена, след като установиха, че хранителен продукт,

...
Двойка беше оставена вбесена, след като установиха, че хранителен продукт,
Коментари Харесай

Клиентите на Aldi останаха зашеметени, след като купиха черен пудинг с две седмици изтекъл срок на годност

Двойка беше оставена вбесена, откакто откриха, че хранителен артикул, който са купили в Aldi, е с две седмици изминал период на валидност.

Гордън и Джоан Ървайн от Уитбърн в Западен Лотиан споделиха, че са „ разочаровани “, откакто показаха терзанията си в локалния супермаркет. 42-годишният Гордън сподели, че двамата са отишли ​​да пазарят на 7 февруари, само че са разкрили, че черният пудинг, който са закупили, е подпечатан с дата на валидност 20 януари 2024 година Въпреки че са споделили доказателството за покупка с известния супермаркет, те споделиха, че Били сте накарани да се „ усещат като лъжци “, откакто са се оплакали.

Когато споделиха на Aldi, представител сподели, че личният състав ревизира продуктите през целия ден, само че призна, че техните „ високи стандарти не са спазени “ в този случай.

В петък Edinburgh Live научи, че чиновник по опазване на здравето на околната среда от локалните управляващи е посетил магазина в Уитбърн. Това се случи, откакто двойката също изрази опасения през 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР