Дворецът Кенсингтън официално съобщи, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж

...
Дворецът Кенсингтън официално съобщи, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Вече официално: Уилям и Кейт чакат трето дете през април

Дворецът Кенсингтън публично заяви, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще имат трето бебе. Кейт чака детето през април 2018 година, предава Би Би Си.

Първото известие за третата бременност на Кейт се появи при започване на септември. Не последва обаче нормалното известие по кое време принц Уилям и брачната половинка му ще станат още веднъж родители и това провокира разстройване измежду британците.

Новината за третото бебе избърза леко евентуално, с цел да изясни неразположенията на херцогинята, заради  които анулира поредност срещи. По сходен метод протекоха и предходните й бременности.

Букмейкърите към този момент одобряват залози за името на бъдещия трети правоприемник на фамилията. Засега с огромна преднина е Елис с коефициент 7:1, надалеч обратно са Виктория (10:1) и Артур (12:1).

Бебето ще е петото на опашката за кандидати за английския престол след дядо си Чарлз, татко си Уилям, брат си Джордж и сестра си Шарлът. На шесто място автоматизирано отстъпва принц Хари, по-малкия брат на Уилям.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР