Дворецът Кенсингтън е взел мерки срещу оналйн заплахите, отправени към

...
Дворецът Кенсингтън е взел мерки срещу оналйн заплахите, отправени към
Коментари Харесай

Кралският двор отвръща на удара

Дворецът Кенсингтън е взел ограничения против оналйн заканите, отправени към Кейт и Меган

След като в края на предходната година стана ясно, че Меган и Хари няма да живеят в кралския замък когато на бял свят се появи първият им правоприемник, се зародиха слуховете, че сред Меган и Кейт е назряла свада и точно това е повода кралската четворка да се раздели.

Тези клюки се оказаха погрешни, само че все пак предизвикаха лавина от отрицателни мнения и даже няколко закани, отправени към двете дами. Кралският двор не остана неутрален и взе нещата в свои ръце.

Източник от двореца показа пред People, че са прекарали безусловно няколко часа в търкане на мнения и блокиране на консуматори, отправили нападки по адрес на Кейт и Меган, като също така са коригирали и няколко материала, написани във връзка на “кавгата” сред тях.

“Може да блокираме някои думи, само че има неща, които са в действителност съществени. Само за последната година, измежду стотици хиляди мнения, имаше 2-3 същински закани. Затова трием мнения, докладваме и блокираме хора, а с други се занимава полицията. Това би трябвало да се менажира, тъй като няма по какъв начин по различен метод да се управлява “, разясниха от кралския замък.

Нека напомним, че малко откакто Меган Маркъл се събра с принц Хари, тя изтри всичките си обществени профили, до момента в който Кейт в никакъв случай не е имала персонална страница в която и да е обществена медия. Въпреки това, профилът на двореца в Instagram се трансформира в естрада за “борба” сред почитателите на Меган и тези на Кейт. Кралският дворец е почнал с корекциите и контрола над hate вълната точно от там.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР