Двоен агент вършее из Фермата“ и обърква плановете на риалити

...
Двоен агент вършее из Фермата“ и обърква плановете на риалити
Коментари Харесай

Разкриха двоен агент във „Фермата“

Двоен сътрудник вършее из „ Фермата “ и обърква проектите на риалити героите. Според участниците, разузнавач №1 е бъбривата Иванка. Въпреки че е част от „ Канатица “, тя поддържа съмнително топли връзки с конкурентния тим „ Елбетица “.

Всеки ден „ сътрудник “ Иванка виси на оградата, която разделя двата отбора. Подпряна на гредата, тя събира информация от „ врага “ и му споделя свои секрети. Поведението й обаче не остава неусетно. „ Мислех, че Иванка просто желае си комуникира с хората насреща. Но в този момент ми просветна - от самото начало тя е с противниковия тим и е троянския кон за нас. Изкарва доста време на оградата, възнамерява си ходовете, опитва при всеки. А когато й бъде подадена ръка, захапва до лакътя “, разяснява Иван от „ Канатица “.

Според други съотборници на Иванка, тя умишлено бяга от борбите. „ Не съм пристигнала да се скатавам, просто давам късмет на останалите да изпъкнат “, твърди в своя отбрана операторката в прът център. В едно от последните тествания за логичност и образна памет русокоската беше капитан на „ Канатица “, само че провали тима си. В резултат, отборът ще продължи да живее в неприятните битови условия на „ пъкъла “, а „ Елбетица “ ще се радва на обилие в „ парадайса “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР